ΘΕΡΜΑΝΣΗ,ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ,ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ,ΠΕΛΛΕΤ,ΠΥΡΟΛΥΣΗ,ΗΛΙΑΚΑ,ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ,kozas,ΗΜΑΘΙΑ,ΒΕΡΟΙΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ύδρευση

Υπηρεσίες

Ασφάλιση εργασιών εως δέκα έτη - Υλικά με ISO - Υπεύθυνη δήλωση για τις υπηρεσίες - Ανακαινίσεις


Για ολοκληρωμένες προσφορές με εργασία και υλικά πατήστε εδω.Σωληνώσεις ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης

Ένα από τα κρισιμότερα στάδια της κατασκευής ενός κτιρίου είναι η εγκατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης - θέρμανσης - αποχέτευσης.
Σημάδια υγρασίας μέσα στο σπίτι μας από εσωτερικά διερχόμενους σωλήνες, είναι μια εικόνα που συνεπάγεται πολύ χρόνο, πολλές εργασίες αποκατάστασης, ίσως και χρήμα. Γι' αυτό σημασία έχει να γίνεται σωστή και σε βάθος έρευνα απ' τον ιδιοκτήτη πριν να κάνει την τελική επιλογή του σε τεχνίτη και υλικά, ώστε να αποφευχθούν κατά το δυνατό αντίστοιχες ζημιές.
Θα πρέπει να τονίσω ότι και στην περίπτωση των υδραυλικών εγκαταστάσεων, ισχύει ο άγραφος νόμος ότι το φθηνό υλικό και ο φθηνός τεχνίτης, που συχνά επιλέγουμε για τις τεχνικές εργασίες του σπιτιού μας και όχι μόνο, δεν οδηγεί σε αίσιο τέλος.
Μία φθηνή συσκευή, απλά θα την πετάξουμε στον κάδο απορριμμάτων.

Διαρροές στα χαμηλά επίπεδα του κτιρίου σημαίνουν επαφή του νερού με τα σίδερα της θεμελίωσης , άρα έναρξη της σκουριάς και μείωση της αντοχής του κτιρίου σε περίπτωση σεισμού.Ο τρόπος και η φιλοσοφία μας σε κάθε έργο το οποίο μας εμπιστεύεστε:


Πρώτη μας κίνηση: να μελετήσουμε τα σχέδια της οικοδομής σας σε βάθος, σε περίπτωση που δεν έχει ξεκινήσει η κατασκευή της, ή να επισκεφτούμε το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Η προσφορά θα γίνει μετά από ενημέρωση του πελάτη και συζητήσεις σχετικά με τις απαιτούμενες εργασίες, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και τις όποιες ιδιομορφίες ή δυσκολίες του χώρου σας.
Κατόπιν, θα προτείνουμε από την πλευρά μας τις καλύτερες λύσεις , όσον αφορά τον χώρο και τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μπάνιο ή η κουζίνα σας.

Κατόπιν, θα προτείνουμε από την πλευρά μας τις καλύτερες λύσεις , όσον αφορά τον χώρο και τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μπάνιο ή η κουζίνα σας.Η θέση, το μέγεθος και η μορφή των θερμαντικών σωμάτων, στην περίπτωση της συμβατικής θέρμανσης με σώματα, είναι επίσης ένα ζήτημα που θα συναποφασιστεί από μας κι εσάς.

Ειδικότερα για την θέρμανση θα προηγηθεί και
μελέτη θερμομόνωσης και υπολογισμού των απωλειών του κτιρίου ώστε να εκτιμηθούν σωστά οι απαιτήσεις του σε μηχανήματα και σώματα.

Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είναι αμελητέο...Μελετάμε τα σημεία από τα οποία θα διέλθουν οι απαραίτητες κεντρικές σωληνώσεις, ή ο καπναγωγός (καμινάδα), με τρόπο ώστε να μην φαίνονται.


Οι προτάσεις αυτές θα συζητηθούν μαζί σας και εν συνεχεία θα καταλήξουμε στην, όσο το δυνατόν, καλύτερη αισθητικά λύση για τον χώρο σας.

Το
ιδανικό αποτέλεσμα συνδυάζει εγγυημένη εργασία και αντοχή των υλικών, καθώς και η αισθητική του χώρου σας, κάτι το οποίο είναι για μας ίσης και πλέον σπουδαιότητας με το τεχνικό αποτέλεσμα.

Όλες αυτές οι πληροφορίες σε θέματα υλικών και χρονικής διάρκειας των εργασιών είναι απαραίτητες, ώστε να προχωρήσουμε και στην σύνταξη ενός συνολικού κοστολογίου.

Σκεφτείτε λοιπόν,
πόσο αυθαίρετη είναι μια οποιαδήποτε άμεση απάντηση στην ερώτηση ενός πελάτη στον υδραυλικό σχετικά με το πόσο θα κοστίσει, για παράδειγμα, ένα πλήρες πακέτο θέρμανσης - ύδρευσης, για ένα χώρο εκατό τετραγωνικών ....


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού